Yritys

Puutili Ky (entinen TK-Puutuote Ky, ja sitä aikaisempi TK-Puutuote Tapio Kurunmäki ja Kumppanit Ay) on perustettu 1993. Alussa meitä oli neljä henkeä kun vanhempani ja veljeni olivat mukana. Aloitimme poraliitostappien valmistamisella. Veljeni lähti toisen työnantajan palvelukseen 2003. 2005 yhtiömuoto muuttui Ky:ksi, vanhempani ovat olleet siitä saakka äänettömiä yhtiömiehiä. Poratapit jäivät pois käytännössä 2008, samalla vanhempani jäivät vähitellen pois työn teosta 2011 mennessä. 2011 mukaan tuli ensimmäinen kirjanpito-asiakas, olin juuri valmistunut merkonomiksi Kauhavan yrittäjäopistolta. 2.1.2015 rekisteröitiin uusi nimemme. Tilitoimiston asiakkuudet kasvaneet jo merkittäväksi osaksi yrityksemme liiketoimintaa ja mikä parasta kasvu jatkuu!

2016 Ajat muuttuvat ja yritykset sen mukana. Puuliiketoimintamme on jäänyt lopullisesti sivuun ja keskitymme kokonaan tili- ja isännöinti palveluihin. 2015 vuoden loppu antoi jo viitteitä muutoksesta, 2016 vuosi, joka on vasta alussa on entisestään vahvistanut valitaamme. Kasvumme on ollut maltillista mutta selvää, tästä on hyvä jatkaa!

2018 Yrityksemme on kasvanut rivakasti tuon 2016 vuoden jälkeen. Toimintamme on keskittynyt tilitoimisto ja isännöinti palveluihin. 2018 alusta meillä on tullut lisävoimaa työnteon puolelle, uuden työntekijän tullessa mukaan. Tervetuloa Vuokko Yli-Kesäniemi. Näin pystymme vastaamaan edelleen kasvavaan kysyntään, sekä varmistamaan entisten tehtävien hoitoa.


jatkuu myöhemmin...

2018

Tomi Kurunmäki