Puutili Ky on luotettava isännöinti- ja tilitoimisto Alajärvellä

Kysy lisää palveluistamme!

Puutili Ky Alajärvellä palvelee yrityksiä, asunto-osakeyhtiöitä ja kiinteistöyhtiöitä tilitoimisto- ja isännöintitarpeissa. Vuonna 1993 perustetun yrityksemme henkilökunnalla on useiden vuosien kokemus hallinnollisesta isännöinnistä ja tilitoimistopalveluista. 

Tarkkaa kirjanpitoa vuodesta 2011 alkaen

Puutili Ky (entinen TK-Puutuote Ky) aloitti taipaleensa perheyrityksenä vuonna 1993. Yrityksen toiminnassa olivat alkuvaiheissa mukana yritystä nyt pyörittävän Tomi Kurunmäen lisäksi hänen vanhempansa ja veljensä. Yhtiömuoto muutettiin Ky:ksi vuonna 2005 ja yritys on tunnettu Puutili Ky:n nimellä 2.1.2015 alkaen. 


Poraliitostappien valmistamisesta alkanut liiketoiminta on muuttanut täysin muotoaan vuosikymmenten varrella. Vuodesta 2011 alkaen, Tomi Kurunmäen valmistuttua merkonomiksi Kauhavan yrittäjäopistolta, yritys otti ensimmäiset kirjapitoasiakkaansa. Sittemmin tilitoimistoasiakkuuksista on tullut merkittävä osa liiketoimintaa.

Vahva tilitoimistopalveluiden ja isännöinnin osaaja

Yrityksemme on kasvanut rivakasti viimeisten vuosien aikana. Toimintamme on keskittynyt etenkin tilitoimisto- ja isännöintipalveluihin, ja erikoistuminen on auttaminen meitä vahvistamaan osaamistamme näillä aloilla. 

 

Vuoden 2018 alussa Vuokko Yli-Kesäniemi liittyi henkilöstöömme. Helmikuussa 2023 joukkomme kasvoi Tuomas Kurunmäellä (IAT). Tuomas tuli meille isännöitsijäksi.


Puutiili Ky on luotettava yhteistyökumppani erilaisiin taloushallinto- ja isännöintitöihin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää toiminnastamme!

Kirjoita teksti tähän